Food Projects Recipes

Porlammi Vege Plus collaboration

Yksi uusimmista yhteistyöprojekteistani on yhteistyö porlammin Vege plus juuston kanssa. Vege plus on täysin vegaaninen kasvispohjaisesti tuotettu maidoton, laktoositon, gluteeniton ja soijaton juusto. Se sisältää myös proteiinia, kalsiumia ja B12 vitamiinia. Tulen tekemään erilaisia herkullisia reseptejä Vege plus juustoa hyödyntäen. Tällä hetkellä juustoa on saatavilla palana, viipaleina sekä raasteena. Juustoa voi käyttää monipuolisesti ruuissa tavallisen juuston tapaan, mutta se on herkullinen myös sellaisenaan! On ihanaa, että markkinoilla on nyt täysin vegaani tuote, josta voi rakentaa paljon. Myös ulkomaan markkinat ovat kiinnostuneita tästä herkullisesta tuotteesta. Hienoa että tällainen tuote on suomalaista käsialaa! 

Olen todella innoissani tästä tuotteesta ja olen iloinen päästessäni loihtimaan ja ideoimaan erilaisia reseptejä Vege plus juustoa käyttäen. Reseptejä tulee joka kuukausi ja juustoa tullaan käyttämään monella eri tavalla. Tulossa on paljon uusia ideoita ja makuja!

Olen myös mukana tekemässä sisältöä Porlammin Vege plussan instagram tilille. Instagram profiilissa tullaan julkaisemaan viikottain inspiroivia ja raikkaita kuvia sekä vinkkejä ja ideoita ruuanlaittoon. Kannattaa siis ehdottomasti laittaa seurantaan! 

https://www.instagram.com/porlamminvege/

I´m really excited about a new colabration with Porlamm vegan plus Cheese.
Vege plus Cheese is totally vegan,it is dairy free,gluten free and soy free product.
This Vegan Cheese includes protein,kalsium and also B12 vitamin.
From this day forward I will be creating delicious healthy and inviting recipes using Porlamm vegan cheese.I will be creating recipes and new content monthly and you will see them on my website and my instagram so guys stay tuned.


You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jani-75 16.6.2017 at 17:11

  Moi Sara pääsiskös avoautosi kyytiin? 🙂

 • Reply MilagroSmall 15.11.2017 at 14:04

  I have checked your blog and i’ve found some
  duplicate content, that’s why you don’t rank high in google’s search results, but there is a
  tool that can help you to create 100% unique content, search for: Boorfe’s tips unlimited content

 • Reply Sophia 1.12.2017 at 16:05

  Thanks for sharing the information. i really enjoyed your blog article. and you’r writing a good point.

 • Leave a Reply