Food Projects

Dione ice cream

Pitkän työpäivän jälkeen on ihana rentoutua vaahtokylvyssä hyvän musiikin soidessa taustalla. Mikä kruunaisikaan kylpyhetken paremmin kuin uusi lempiherkkuni, Dionen jäätelö. Oma suosikkini jäätelöistä on raikas ja kesäinen, makuhermoja hivelevä Mango Karpalo.

DIONE-jäätelöissä yhdistyy perinteisen valmistuksen asiantuntemus 1950 -luvulta lähtien sekä luova tarkoin valittujen ainesosien yhdistely. Yhdessä ne tarjoavat herkullisen kokemuksen todellisille jäätelön ystäville. Brändin inspiraatio tulee kreikkalaisesta jumalattaresta Dionesta, joka on spontaani, elämäniloinen ja kuvastaa monivivahteista kauneutta, jota vain jumalatar voi omistaa.

Jäätelön monivivahteinen kauneus, täydellinen ja puhdas maku luonnollisilla ainesosilla täydennettynä luo hillitöntä houkuttelevuutta, heijastaa innostunutta elämäntapaa ja tuo nautintoa elämään.
Ensiluokkainen maku alkaa luotettavista lähteistä tulevista tarkoin valituista ainesosista: hedelmistä, marjoista, pähkinöistä, vaniljasta, karamellista ja kahvista, jotka ovat peräisin sieltä, missä ilmasto-olosuhteet ovat kasvulle otollisimmat. Ainekset täyttävät kriteerit vain, jos ne ovat korkealaatuisia, 100% luonnonmukaisia ja ilman keinotekoisia lisä- ja säilöntäaineita.

Jäätelön valmistukseen käytetään aina vain parasta laatua olevaa täysmaitoa ja puhdasta kermaa. Maitoraaka-aineet kerätään luotettavien ja pitkäaikaisten kumppaneiden maatiloilta, joissa lehmät saavat liikkua vapaana pelloilla vihreää ruohoa syöden ja viettäen vähemmän aikaa tungoksessa.

Dionnen suklaa saadaan aidolta belgialaiselta perheyritykseltä, mikä on pitänyt yllä ainutlaatuista belgialaista suklaanvalmistusta jo usean sukupolven ajan. Yritys on sertifioitu Rainforest-allianssin kautta. Se tarkoittaa, että tilat ja metsät, joissa pavut kasvatetaan, täyttävät standardit, jotka edellyttävät ympäristön, yhteiskunnan ja talouden kestävyyttä. Eettisyys on suuri osa yrityksen arvoista.Dionen jäätelöistä löydät varmasti oman suosikkisi!

Vanilja suolakaramelli: Täydellinen makuyhdistelmä rentoutumiseen! Ripaus suolaa tuo karamellille
ilmeikkäämmän maun. Vaniljajäätelön ja suolakaramellin yhdistelmä on mystisen maistuva ja täydellinen.

Suklaa Vaahterasiirappi Saksanpähkinä: Täydellinen jälkiruoka gourmet-suklaan rakastajille. Kanadalaisista puista peräisin oleva makea vaahterasiirappi ja murskatut saksanpähkinät yhdistyvät rapeaksi suklaaparatiisiksi.

Lakka-Vanilja: Verraton yhdistelmä puhdasta vaniljaa, lakkaa ja paahdettuja manteleita, joka hemmottelee makuaistejasi.

Mango Karpalo: Aito mangopyree tarkoin valittujen karpaloiden kanssa luo virkistävän kesäherkun.

Vanilja Suolakaramellia sekä Lakka-Vaniljaa on saatavilla myös puikkoina perhepakkauksissa. Näiden lisäksi puikkoja on saatavana myös mauissa Minttusuklaa sekä Suklaakahvi.

Nyt on hyvä hetki ottaa varaslähtö jäätelökesään ja nautiskella Dionen jäätelöistä!I’m so excited to have this opportunity to work with Dione ice cream.

Dione celebrates best natural ingredients collected from worldwide renowned places of origin and creatively combines them with pure milk, cream and fresh fruit to bring the lush experience of ice cream. Dione‘s eclectic beauty, perfect and pure taste with natural ingredients creates unrestrained Indulgence, reflects enthusiastic way of living and delivers the plesure of life.

Ingredients are the highest quality of it‘s kind, 100% natural, free from artificial additives and preservatives. Delicious, healthy, rich in fiber, vitamins and nutriments ingredients meets in Dione ice cream.

These tasty and wonderful ice creams are the best way to treat yourself.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply